ΗΛΙΑΝΘΗ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Προσωπικότητα επιχείρησης

Η επιχείρηση  ενοικιαζομένων δωματίων Ηλιάνθη ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούνιο τού έτους 1974 από το Γεώργιο Τσώνη και τη σύζυγό του Χαρίκλεια μετά από την κατασκευή οικοδομήματος πέντε (5) συνολικά καταλυματων στη Φοινικούντα, με σχετικά για την εποχή απλό εξοπλισμό και χωρίς ιδιαίτερες παροχές προς τους χρήστες των δωματίων.



   Εκείνα τα χρόνια στη Φοινικούντα η οικειότητα των Ευρωπαίων τουριστών με τούς ντόπιους ήταν συνήθης, η οποία κατέληγε πολλές φορές σε γλέντια. Με την πάροδο των χρόνων το όνειρο τού κυρ-Γιώργη και τής κυρα-Χαρίκλειας για καλύτερες παροχές ως ανταμοιβή στη διαρκή εμπιστοσύνη των επισκεπτών τους μεταφέρθηκε στο γιο τους Ανδρέα Τσώνη και στη σύζυγό του Μαρίνα Δαμανάκη. Πολύ σύντομα αποτέλεσε και για αυτούς στόχο ζωής και όχι μόνο, μιας και έκριναν ότι ήρθε η ώρα για αποφάσεις.


   Η αρχή για την επίτευξη των ονείρων της οικογένειας έγινε το Δεκέμβριο τού 2006 με την ανάθεση του έργου ανακατασκευής στην επιχείρηση διαμόρφωσης κτηριακών εγκαταστάσεων «ΔημιουργώνΤέχνημα», γνωστή για τα έργα της σε όλη την Ελλάδα, και η μελέτη έργου διακόσμησης ανατέθηκε προσωπικά στη Μελίνα Ξένου, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, όλο δε το έργο ανακατασκευής και διακόσμησης ολοκληρώθηκε το Μάιο τού έτους 2007 με πλήρη εξοπλισμό χρήσης. Η επιχείρησή μας στη Φοινικούντα πλέον έχει στη διάθεση τού κάθε φιλοξενούμενου την επιλογή να διαλέξει μέσα από έξι (6) συνολικά ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια σε ποιο θα περάσει τις διακοπες του με παροχές οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πλήρεις ξενοδοχειακές μονάδες.


   Τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα με τις τελευταίες τεχνολογικές μεθόδους και ο εξοπλισμός τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σφυρήλατα χειροποίητα κρεβάτια, ανατομικά στρώματα, ατομικό κλιματισμό, τηλεόραση, πολυκουζινάκια, είδη υγιεινής και επενδύσεις μπάνιου, γνωστού Ισπανικού οίκου, πλήρες οικιακό εξοπλισμό φαγητού, υφάσματα επενδύσεων και κάλυψης με ιδιαιτέρα χρώματα σχεδιασμένα αποκλειστικά για το κάθε κατάλυμα, καθώς και χρωματικές εικαστικές παρεμβάσεις στις τοιχοποιίες με τεχνοτροπίες και αρχιτεκτονικά χειροποίητα φωτιστικά από τη Βιέννη. Τέλος, στη διάθεση του ο φιλοξενούμενός μας έχει το δικαίωμα χρήσης ηλεκτρονικών μέσων όπως διαδικτύου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρήσης τηλεομειότυπου κ.λ.π.


   Συνεχίζοντας τη διαδρομή τής οικογενειακής επιχείρησης Φοινικούς Μούσες, με όλες τις αξίες τις οποίες κληρονομήσαμε και την αγάπη μας, περιμένουμε όλους εσάς οι οποίοι θα μάς επιλέξετε για τις διακοπές σας στην όμορφη Φοινικούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου